dissabte, 1 de maig del 2010

Marató de Padua 2010

Diumenge 25 d'abril alguns atletes del club vam còrrer la Marató de Padua. Vam aprofitar el divendres i el dissabte per fer una mica de turisme per la zona (Padua i Venecia).

El diumenge a primera hora agafàvem els autocars que ens van portar al lloc de sortida (Vedelago per la marató i Camposanpiero per la mitja). Alhora també hi havien curses de 2, 5 i 12 Km al nucli mateix de Padua.

A la sortida de la marató eren unes 3000 persones i a la mitja unes 1500. Abans de la sortida es va fer l'oració de rigor. Un cop passada mitja cursa es va donar la sortida als atletes de la mitja marató que es van afegir als atletes de la marató. Desanimava una mica veure els atletes de la mitja acabats de sortir passant als de la marató que ja estaven a l'etapa més difícil de la cursa. Sort que els que corren maratons ja estan mentalitzats per les adversitats que han d'afrontar.

Va fer un dia molt bo, bé massa bo per còrrer, assolellat i amb temperatures al voltant dels 23ºC que van fer que es patís molta deshidratació, i a partir de mitja cursa vam patir-ne les conseqüències.

Els últims quilòmetres es van fer pels carrers amb llambordes del nucli antic de Padua, que es mereix una visita més a fons per gaudir dels seus monuments.

Al final tots vam arribar a meta, la gran plaça de Prato de la Valle, i ens vam poder apuntar una marató més a la butxaca.


I ara a pensar en la propera!.

1 comentari:

  1. Ja era hora de que féssiu la crònica. Enhorabona a totes i tots, i com molt bé dius....un altre a la butxaca

    ResponElimina