diumenge, 19 de juliol del 2009

Nova junta, nova etapa del COV


El Club Olímpic Vidreres és una de les entitats del poble amb més anys d’història. Enguany farà 30 anys de la seva creació.

En els seus orígens incloïa diferents seccions esportives, però la secció d’atletisme ha estat l’activitat més significativa al llarg d’aquests anys.

El gran esforç de les persones que han format part del club ha donat els seu fruit amb grans atletes, entre d’altres Llorenç Solé, Carles Campmajó, Gemma Masnou, i les germanes Ramon. Esportistes que han estat i són grans exponents de l’atletisme a Vidreres.

La nova junta del Club Olímpic Vidreres pretén continuar amb aquesta tasca amb la seva escola d’atletisme per formar persones mitjançant l’esport.

Per això aquesta propera temporada, l’objectiu prioritari de la nova junta serà potenciar l’atletisme de base amb diverses activitats d’iniciació a la pràctica esportiva (dirigida a nens i nenes de 3 a 6 anys), i continuar l’escola d’atletisme per a nens i nenes de 7 a 15 anys.

Per aquells que gaudiu d’anar a córrer, també us animem a participar amb el grup d’atletes veterans on tots els nivells hi són admesos per tal de passar una bona estona.

Des de la nova junta us animem a participar i formar part del club.


El Club Olímpic Vidreres us desitja una bona Festa Major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada