dijous, 21 d’abril del 2011

Activitats Estiu 2011

Us avancem que per aquest proper estiu, el Club Olímpic Vidreres te previstes les següents activitats:

    - II Campus d’atletisme i I Campus de voleibol (previstos des de l’última setmana
        de juny fins a l’última de juliol)

    - Gimnàstica rehabilitadora aquàtica per a gent de més de 60 anys.

    - Massatge infantil i activitat aquàtica per a nens d’entre 8 i 12 mesos.


Per a més informació podeu dirirgir-vos a:

    Mòbil:    606.305.751  Eva

    E-mail:   clubolimpicvidreres@gmail.com

divendres, 15 d’abril del 2011

2ª Cursa XTREM LOCAL de Vidreres

Dissabte 9 d'abril va tenir lloc la 2ª Cursa XTREM Local a Vidreres, amb la participació d'un grup important de corredors locals i amics convidats. La majoria dels corredors de la primera edició van repetir en aquesta segona edició.
A les 7:30 del matí es feien les fotos de rigor i es donava la sortida al pavelló municipal a un grup de 17 corredors i 5 ciclistes.
Vam agafar el camí de Caulès on a les primeres pujades el grup ja es va anar disgregant. Els avituallaments situats estrategicament al trencant de Can Negrell i a la T de Can Mundet feien el seu servei per refer-se de les pujades.
Passat Can Mundet de baixada cap a Terra Negre sense massa esforç. Allà en Pere, l'Angelica i la Gemma ens esperaven amb un complet avituallament. Dessitjosos de correr en Pere i l'Angelica es van afegir al grup de corredors de la mitja.
Mentrestant els corredors de la Xtrem anaven arrivant a Tossa, primer un grup amb en Josep LLuís (que ja en tenia prou), l'Edu en Joan i en Carles, i a darrera la resta encapçalada per ne Josep S.
La MªAngels, com l'any passat, ens va sorprendre amb un excel·lent avituallament, que fins i tot tenia maduixes. Mai les havia trobat tant bones!!.
Un cop ben refets vam tornar pel mateix camí. Al plà ens vam anar trobant els ultims corredors de la mitja que ja estaven aconseguint el seu objectiu. Més endevant ens esperava la pujada. Qui anava a pensar que ja a partir del camping feia pujada!
Molta calor i molta pujada, que no parava fins passat Can Mundet, ens van acompanyar en el camí de tornada . Sort dels avituallaments i d'algun rierol que et permetia refrescar-te una mica.
Amb molt d'esforç els 7 corredors de l'XTREM van anar superant la pujada i la calor. Sort que llavors ja venia de baixada i ho feia de més bon pair. Tal com l'avituallament mòbil que ens va oferir la MªAngels a la ultima part del recoregut, impagable!!.
I finalment la recompensa d'arrivar al pavelló on teniem uns fans incondicionals esperant-nos.

I ara a pensar en la pròxima!!